Olga Commandeur

Olga Commandeur

Olga Commandeur is een Nederlandse oud-atlete. Tegenwoordig is zij vooral bekend door haar dagelijkse presentatie van het TV-programma Nederland in Beweging! Olga Commandeur had veel succes op de loopnummers, met name de 400 m horden en de 800 m. Als enige Nederlandse atlete heeft zij ooit een officieel wereldjeugdrecord gevestigd. Ze werd zesmaal Nederlands kampioene op individuele nummers en achtmaal in estafette verband, vestigde of verbeterde negenmaal een Nederlands record en nam deel aan de Olympische Spelen.

Tegenwoordig kent iedereen Olga van Nederland in Beweging! Vijf dagen per week is zij te zien in het tv programma dat mensen actief aanzet tot een leven lang bewegen.

Daarnaast verzorgt Olga ook interactieve presentaties over het belang van bewegen. Olga gaat met mensen in gesprek over het belang van bewegen, laat ze meedenken over wat ze erover weten. Dit doet ze op een luchtige en humoristische manier.

Olga verzorgt workouts, maar ook workshops. Zij is vitaliteitscoach en helpt mensen het beste uit zichzelf te halen. Tevens is zij ambassadeur van ouderen in beweging en van de parkinsonvereniging.

Deelnemen?

Schrijf in vandaag nog in voor Sûn Ameland!

Sûn Ameland 2018 door te weinig inschrijvingen afgelast.

Het idee voor een gezondheids evenement op Ameland is overal erg positief ontvangen. Helaas heeft dit niet geresulteerd in voldoende inschrijvingen. De organisatie heeft dan ook, in overleg met betrokken partners, moeten besluiten Sûn Ameland 2018 niet door te laten gaan.

 

Dank!

Bij de totstandkoming van dit evenement zijn vele mensen betrokken geweest. De energie, inspiratie en alle mooie gesprekken, waar dit mee gepaard ging, hebben ons laten zien wat gezondheid , geluk en welzijn is. De sprekers, inspiratoren, de partners/sponsoren en mediacontacten willen we dan ook van harte bedanken voor hun inzet. Met deze mensen gaan we evalueren en plannen maken voor 2019.

 

Praktische zaken: terugbetaling

Heeft u kaarten besteld? We zullen het inschrijfgeld dat u heeft betaald uiteraard de komende week nog terugstorten op uw rekening.

Tot slot

Nogmaals, we vinden het heel erg jammer dat we Sûn Ameland niet door kunnen laten gaan. Bestuur en organisatie team Sûn Ameland

You have Successfully Subscribed!

Helaas is Sûn Ameland 2018 afgelast. Lees er hier meer over.

You have Successfully Subscribed!