Jits Metz

Jits Metz

Ik ben Jits Metz en ik woon in Nes op Ameland. Naast massagetherapeut ben ik opgeleid tot Epigenetisch Therapeut.

Ik heb mij verdiept in de orthomoleculaire voeding. Mijn grootste hobby én uitdaging is het ‘vertalen’ van gangbare recepten, vol met graanproducten, suiker en zuivel naar heerlijke gerechten en patisserie zónder graanproducten, suiker en zuivel!

Dat kan door gebruik te maken van de voeding, zoals het is bedoeld, dus van pure producten, zoals biologische groente en fruit, kruiden, eieren, noten, vis en vlees.” Ik noem het “Eigenwijs Lekker en Lekker Eigenwijs”.

Deelnemen?

Schrijf in vandaag nog in voor Sûn Ameland!

Sûn Ameland 2018 door te weinig inschrijvingen afgelast.

Het idee voor een gezondheids evenement op Ameland is overal erg positief ontvangen. Helaas heeft dit niet geresulteerd in voldoende inschrijvingen. De organisatie heeft dan ook, in overleg met betrokken partners, moeten besluiten Sûn Ameland 2018 niet door te laten gaan.

 

Dank!

Bij de totstandkoming van dit evenement zijn vele mensen betrokken geweest. De energie, inspiratie en alle mooie gesprekken, waar dit mee gepaard ging, hebben ons laten zien wat gezondheid , geluk en welzijn is. De sprekers, inspiratoren, de partners/sponsoren en mediacontacten willen we dan ook van harte bedanken voor hun inzet. Met deze mensen gaan we evalueren en plannen maken voor 2019.

 

Praktische zaken: terugbetaling

Heeft u kaarten besteld? We zullen het inschrijfgeld dat u heeft betaald uiteraard de komende week nog terugstorten op uw rekening.

Tot slot

Nogmaals, we vinden het heel erg jammer dat we Sûn Ameland niet door kunnen laten gaan. Bestuur en organisatie team Sûn Ameland

You have Successfully Subscribed!

Helaas is Sûn Ameland 2018 afgelast. Lees er hier meer over.

You have Successfully Subscribed!