Foppe de Haan

Foppe de Haan

Foppe behoeft geen introductie of toch wel.
Zijn successen met zowel Jong Oranje, het Nederlands dames voetbal team en SC Heerenveen heeft iedereen op het netvlies staan.
Maar zijn bijzondere periode als docent op het CIOS in Heerenveen, zijn uitstapje als bondcoach naar het eiland Tuvalu en naar Zuid Afrika zijn minder bekend.
Naast het voetbal is Foppe een echte familie man en een zeer geaard persoon. Gezondheid en geluk zijn vooral verbonden aan goede relaties, een sterke familieband en echte vrienden.
Een eilander, een doener en een natuurlijke inspirator.
We zijn super blij met zijn aanwezigheid tijdens het evenement als inspirator.
Ook zijn we blij dat we het Foppe Fonds op deze manier kunnen ondersteunen.

Deelnemen?

Schrijf in vandaag nog in voor Sûn Ameland!

Sûn Ameland 2018 door te weinig inschrijvingen afgelast.

Het idee voor een gezondheids evenement op Ameland is overal erg positief ontvangen. Helaas heeft dit niet geresulteerd in voldoende inschrijvingen. De organisatie heeft dan ook, in overleg met betrokken partners, moeten besluiten Sûn Ameland 2018 niet door te laten gaan.

 

Dank!

Bij de totstandkoming van dit evenement zijn vele mensen betrokken geweest. De energie, inspiratie en alle mooie gesprekken, waar dit mee gepaard ging, hebben ons laten zien wat gezondheid , geluk en welzijn is. De sprekers, inspiratoren, de partners/sponsoren en mediacontacten willen we dan ook van harte bedanken voor hun inzet. Met deze mensen gaan we evalueren en plannen maken voor 2019.

 

Praktische zaken: terugbetaling

Heeft u kaarten besteld? We zullen het inschrijfgeld dat u heeft betaald uiteraard de komende week nog terugstorten op uw rekening.

Tot slot

Nogmaals, we vinden het heel erg jammer dat we Sûn Ameland niet door kunnen laten gaan. Bestuur en organisatie team Sûn Ameland

You have Successfully Subscribed!

Helaas is Sûn Ameland 2018 afgelast. Lees er hier meer over.

You have Successfully Subscribed!