Evert Hettema

Evert Hettema

In 2015 heeft Evert Hettema met succes de Wim Hof Academy afgerond en is hij gecertificeerd instructeur van de Wim Hof Methode geworden.

Een methode die bestaat uit 3 componenten, nl. ademhalingsoefeningen, mindset en graduele blootstelling aan koude. Deze ademtechniek in combinatie met de 2 andere componenten, hebben een grote invloed op je biochemie, je immuunsysteem en het autonoom zenuwstelsel. Tijdens SûnAmeland geeft hij meerdere workshops van 2 uur. Tijdens deze workshop leer je de basisbeginselen van de methode kennen en ga je op het eind van deze training met een gerust hart het ijsbad in. Sinds Evert instructeur is geworden heeft hij honderden mensen getraind en ondergedompeld in een ijsbad. Allemaal deelden ze na afloop dezelfde mening, WAUH! We kunnen meer dan dat we voor mogelijk houden.

BOGA

Een boks en yoga training is gevarieerd. Het ene moment lig je in een houding die je spieren ontspant en je geest verrijkt, vervolgens boks je al de gedachten weg die er niet toe doen, en voel je spieren waarvan je nooit hebt geweten dat je die hebt. 90 minuten lang ervaar je de kracht van het boksen, de ontspanning van yoga en de kunst van het ademhalen. In 2013 heeft Evert Hettema Boga bedacht en ontwikkeld en met succes. Al 5 jaar lang volgen tientallen deelnemers wekelijks de trainingen in Leeuwarden en Wirdum en geeft hij Boga trainingen in opdracht van de GGZ Friesland. Je grenzen leren kennen en verleggen door in- en ontspannende oefeningen maakt je sterker, weerbaarder en rustiger in de geest. Adem bewust, train je geest en voel je lichaam!!

Deelnemen?

Schrijf in vandaag nog in voor Sûn Ameland!

Helaas is Sûn Ameland 2018 afgelast. Lees er hier meer over.

You have Successfully Subscribed!