Egbert Reining

Over Egbert Reining

“Sinds 20 jaar ben ik werkzaam als sommelier bij diverse restaurants in de topgastronomie. Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met een eigen wijnhandel, die vooral levert aan de horeca maar ook aan  particulieren. Naast in- en verkoop van wijnen geeft ik ook regelmatig wijnproeverijen en organiseer ik wijncursussen voor professionals.
Ik heb mij gespecialiseerd in kwaliteitswijnen van kleine  en veelal biologische wijnboeren.

De laatste jaren ben ik mij gaan interesseren in wijn-spijs combinatie geheel alcoholvrij.
Er zijn zoveel bijzondere (biologische) sappen verkrijgbaar waar geen toevoegingen in zitten zoals suikers en andere hulpstoffen. Door de diversiteit van deze sappen zijn er heel veel bijzondere combinaties mogelijk met gerechten.

Inspirator en initiatiefnemer Gerard Metz van project vroeg mij of ik een arrangement op basis van sappen kon samenstellen wat goed combineert bij het Sûn Menu, die geserveerd wordt in de deelnemende Amelander restaurants. Hiermee hoop ik ook mijn steentje bij te dragen aan dit bijzondere project.”

Deelnemen?

Schrijf in vandaag nog in voor Sûn Ameland!

Sûn Ameland 2018 door te weinig inschrijvingen afgelast.

Het idee voor een gezondheids evenement op Ameland is overal erg positief ontvangen. Helaas heeft dit niet geresulteerd in voldoende inschrijvingen. De organisatie heeft dan ook, in overleg met betrokken partners, moeten besluiten Sûn Ameland 2018 niet door te laten gaan.

 

Dank!

Bij de totstandkoming van dit evenement zijn vele mensen betrokken geweest. De energie, inspiratie en alle mooie gesprekken, waar dit mee gepaard ging, hebben ons laten zien wat gezondheid , geluk en welzijn is. De sprekers, inspiratoren, de partners/sponsoren en mediacontacten willen we dan ook van harte bedanken voor hun inzet. Met deze mensen gaan we evalueren en plannen maken voor 2019.

 

Praktische zaken: terugbetaling

Heeft u kaarten besteld? We zullen het inschrijfgeld dat u heeft betaald uiteraard de komende week nog terugstorten op uw rekening.

Tot slot

Nogmaals, we vinden het heel erg jammer dat we Sûn Ameland niet door kunnen laten gaan. Bestuur en organisatie team Sûn Ameland

You have Successfully Subscribed!

Helaas is Sûn Ameland 2018 afgelast. Lees er hier meer over.

You have Successfully Subscribed!