Bas van de Goor

Bas van de Goor

Bas van de Goor, volleybalinternational, speelde in de Nederlandse en Italiaanse competitie . Won vele prijzen, waaronder de gouden medaille op de Olympische spelen in 1996. Na zijn actieve loopbaan als volleybalinternational werd Van de Goor technisch directeur bij volleybalclub Piet Zoomers/ Dynamo in Apeldoorn. Bas van de Goor heeft diabetes en is momenteel directeur van zijn eigen Bas van de Goor Foundation. Deze stichting heeft als missie om de kwaliteit van leven voor mensen met diabetes te verhogen door middel van sport. Bas van de Goor geeft veel lezingen in Nederland, waar hij wijst op het grote belang van sport en beweging, juist ook voor mensen met diabetes. Hij is een groot inspirator en voorbeeld voor velen.

Deelnemen?

Schrijf in vandaag nog in voor Sûn Ameland!

Sûn Ameland 2018 door te weinig inschrijvingen afgelast.

Het idee voor een gezondheids evenement op Ameland is overal erg positief ontvangen. Helaas heeft dit niet geresulteerd in voldoende inschrijvingen. De organisatie heeft dan ook, in overleg met betrokken partners, moeten besluiten Sûn Ameland 2018 niet door te laten gaan.

 

Dank!

Bij de totstandkoming van dit evenement zijn vele mensen betrokken geweest. De energie, inspiratie en alle mooie gesprekken, waar dit mee gepaard ging, hebben ons laten zien wat gezondheid , geluk en welzijn is. De sprekers, inspiratoren, de partners/sponsoren en mediacontacten willen we dan ook van harte bedanken voor hun inzet. Met deze mensen gaan we evalueren en plannen maken voor 2019.

 

Praktische zaken: terugbetaling

Heeft u kaarten besteld? We zullen het inschrijfgeld dat u heeft betaald uiteraard de komende week nog terugstorten op uw rekening.

Tot slot

Nogmaals, we vinden het heel erg jammer dat we Sûn Ameland niet door kunnen laten gaan. Bestuur en organisatie team Sûn Ameland

You have Successfully Subscribed!

Helaas is Sûn Ameland 2018 afgelast. Lees er hier meer over.

You have Successfully Subscribed!