Inspirators

Gerard Metz

Gerard Metz

Sûn Ameland speelde al lang in mijn hoofd. Nu gaan we het doen, samen met een fantastisch team en met u als welkome (bad)gast.
Bas van de Goor

Bas van de Goor

Bas van de Goor is oud volleybal international. Daarnaast heeft hij een foundation opgericht, waar hij wijst op sport en beweging.
Olga Commandeur

Olga Commandeur

Olga Commandeur is een oud-atlete. Tegenwoordig is zij bekend door haar presentatie van het TV-programma Nederland in Beweging!
Lammert Kamphuis

Lammert Kamphuis

De kracht van Lammert Kamphuis ligt in het inzichtelijk maken van complexe filosofische theorieën, om deze toe te passen op het alledaagse leven.
Foppe de Haan

Foppe de Haan

Zijn successen met zowel jong oranje, het Nederlands dames voetbal team en sc Heerenveen heeft iedereen op het netvlies staan.
Gilia van Dienst

Gilia van Dienst

Gilia van Dienst laat u kennis maken met “zijn op Ameland”. Geniet van de rust, ruimte en ontspanning welke Ameland u te bieden heeft.
Esther Oud

Esther Oud

Tijdens de Hatha yoga sessie van Esther op Sûn Ameland doen we oefeningen om de body, mind en soul in balans te brengen.
Judith Graafsma

Judith Graafsma

Judith Graafsma laat u kennis maken met Yin yoga, een rustige, langzame vorm van yoga, maar daarom niet minder uitdagend!
Evert Hettema

Evert Hettema

Evert Hettema heeft de Wim Hof Academy afgerond en is hij gecertificeerd instructeur van de Wim Hof Methode geworden.
Jits Metz

Jits Metz

Jits Metz ‘vertaalt’ recepten, vol met graanproducten, suiker en zuivel naar heerlijke gerechten zónder graanproducten, suiker en zuivel!
Egbert Reijning

Egbert Reijning

Sinds 20 jaar is Egbert Reijning werkzaam als sommelier in de topgastronomie. Egbert Reining verteld u alles over Sûn drinken.

Helaas is Sûn Ameland 2018 afgelast. Lees er hier meer over.

You have Successfully Subscribed!