Forum discussie

Afsluitende Forum Middag

Gezondheid op zoek naar een nieuwe definitie.
De Hanzehogeschool is voorloper op gebied van onderzoek en onderwijs op het gebied van Healthy Ageing.
Onder bezielende leiding van Fysiek gaan we vanuit een forum discussie de interactie aan met de zaal en de betrokken belanghebbenden op dit gebied.
Zorgverleners, financiers, bestuur, wetenschap, filosofen en de zaal gaan op zoek met steekwoorden als geluk, preventie, zelfbeeld, eindigheid, kosten, diagnostificering, positieve gezondheid.

Met medewerking van Foppe de Haan, Machteld Huber, Bas van der Goor, Lammert kamphuis, Durk Kooistra (de KwadantGroep), Olga Commandeur en zorginkopers.

In samenwerking met en georganiseerd door Fysiek Hanzehogeschool Groningen.

Locatie: Kantine Burgemeester Waldaschool Nes

Deelnemen?

Schrijf in vandaag nog in voor Sûn Ameland!

Sûn Ameland 2018 door te weinig inschrijvingen afgelast.

Het idee voor een gezondheids evenement op Ameland is overal erg positief ontvangen. Helaas heeft dit niet geresulteerd in voldoende inschrijvingen. De organisatie heeft dan ook, in overleg met betrokken partners, moeten besluiten Sûn Ameland 2018 niet door te laten gaan.

 

Dank!

Bij de totstandkoming van dit evenement zijn vele mensen betrokken geweest. De energie, inspiratie en alle mooie gesprekken, waar dit mee gepaard ging, hebben ons laten zien wat gezondheid , geluk en welzijn is. De sprekers, inspiratoren, de partners/sponsoren en mediacontacten willen we dan ook van harte bedanken voor hun inzet. Met deze mensen gaan we evalueren en plannen maken voor 2019.

 

Praktische zaken: terugbetaling

Heeft u kaarten besteld? We zullen het inschrijfgeld dat u heeft betaald uiteraard de komende week nog terugstorten op uw rekening.

Tot slot

Nogmaals, we vinden het heel erg jammer dat we Sûn Ameland niet door kunnen laten gaan. Bestuur en organisatie team Sûn Ameland

You have Successfully Subscribed!

Helaas is Sûn Ameland 2018 afgelast. Lees er hier meer over.

You have Successfully Subscribed!